Seçilmiş Eserler Güzelbahçe'de

İzmir’de Yeni Sanat Merkezi Güzelbahçe Mahalle özel proje ve konseptleri ile gözde mekanlar
arasında yerini alıyor.

İzmir’in yeni konsepti Güzelbahçe Mahalle’de, Küratörlüğünü Özer Ulukaya’nın yapmış olduğu
 ‘’ Seçilmiş Eserler ’’ Sergisi 20 Akademisyen ve ünlü sanatçının 50 eserinin sergilendiği görkemli açılışla İzmir’ li sanatseverlerin beğenisine sunuldu.
Açılış ta Prof. Dr. Bedri Karayağmurlar  bütün kentlerde böyle mekanlar çoğalsın, Büyük kentlerde yaşayan insanlar hobileri yoksa sanatla ilgilenmiyorlarsa sanatın içinde değillerse hayat katlanılmaz hale geliyor, Bu açıdan böyle bir mekanı İzmir’e kazandıkları için işletme sahiplerine teşekkür ediyorum .  Serginin Küratörlüğünü üstlenen Özer Ulukaya yaptığı seçimle yine iyi bir sergi hazırlamış  diyen Bedri Karayağmurlar bu anlamda mekanında uzun ömürlü olmasını diliyorum dedi.
İşletme sorumlusu Okan Tezkurtaran modern insanın nasıl eğlenmesi nasıl sosyalleşmesi gerektiği kendimizce yorumladık. Bol spor, bol miktarda sanat , iyi üretmeli, doğru insanlar,  iyi yemek, iyi kahve olmalıydı. Bunu hayata geçirdik dedi.
Özer Ulukaya bu güzel sanat dolu mekanda birbirini takip eden süreçlerde Uluslar arası Sanat çalıştayları, söyleşiler,  konfreranslar  ve sergilerle ünlü sanatçıları ve sanat eleştirmenlerini de mahalle güzelbahçe’de ağırlayacaklarını  ifade etti.

Sergi 2 – 24 Mart tarihine kadar Pazartesi günleri hariç sanatseverlerin ziyaretine açık olacaktır.
Sergiye eserleri ile katılan sanatçılar;

Ali Açıkalın
Ayhan Çetin
Burçin Erdi
Bedri Karayağmurlar
Bülent Salderay
Cenk Mısırlıoğlu
Demet Dayı Barlas
Filiz Sır
Hayriye Sır
İlhan Dündar
İjlal Marmarisli
Latife Akın
Nurhayat Açıkalın
Reyhan Abacıoğlu
Reyhan Uludağ
Remzi İren