Şevval Bıdı '' İyi de ben Kimim '' Kişisel Sergisi Alaçatı'da...

2024 yılında Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi resim bölümünden mezun olan sanatçı; mezuniyetinin hemen sonrasında sanat yolculuğuna İzmir Sanat Fuarına çalışmalarıyla katılmasıyla başladı. İki eserinin sanatseverler tarafından sahiplenilmesi sanatçı için önemliydi.
Ardından İzmir Fuarında, Alaçatı'da düzenlenen Küratörlğünü Özer Ulukaya'nın yaptığı Uluslararası Barborossa Sanat Çalıştayı'na aldığı davet edildi.
40 Uluslararası sanatçının katıldığı çalıştay'da dikkat çeken sanatçı  sonucu usta sanatçıların yanında yer alarak başarısıyla dikkat çekti. 

Daha sonra yine Alaçatı'da Küratörlüğünü Özer Ulukaya'nın yaptığı '' İyi de ben Kimim '' Kişisel Sergisiyle Peri Art Galery'de 20 - 30 Temmuz 2024 tarihleri arasında çalışmalarını sanatseverlerin beğenisine sunacak.



 Sanat yolculuğunun pratik hayata geçtiği dönemde Resimlerinde geleneksel bakış açısını modernleştirerek yeni bir hareket katmaya çalışan sanatçı. Geleneksel motifler ve imgelerden yararlanarak, pop art ve neon renklerle eserler üretiyor.

Serginin Açılışı 20 Temmuz 2024 de Saat.19.00 da .
 

Eserler :

https://www.proximart.net/kategori/iyi-de-ben-kimim